~HODNOCENÍ 8~

4. prosince 2009 v 9:25 | L>ůCi*pííše..:) |  Hodnotíme
HODNOTÍM: Daduška*
HODNOTÍ:L>ůCi*

První dojem -Nudnej..Promiň ale dessing je strašně takovej..Nudnej a smutnej :(Zase je ale zimní no..:D ale i zima dokáže být veselá..Zajímavě vyřešené menu..5/10
Název blogu -nic moc..Zase takové nudné ..5/10
Přezdívka - Obyčejné..Jediné co se mi tam líbí je ta *..:D 3/10
Desing -Tmavé ..Ani záhlaví není ničím zajímavé..Prostě.. Bez brushe..Nudné..4/10
Návštěvnost -Vím že s ní nic neuděláš, ale je to jako by jsi měla každej den 10 lidí:( 2/10
Obsah - deníček..Ale zajímavej..8/10

CELKEM-27/60
Proslov Lucinky:Bohužel..Prostě..Nevím co říct..Hodnocení a body mluví za vššchno..:(Doufám že se nezlobíš..:)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 9:36 | Reagovat

Týjo ty máš pěkně nabyto těmahle hodnoceníma že?

2 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 9:41 | Reagovat

No ano byla.. Ale byla jsem na notebooku kterej sem měla v obýváku.. Takže jsem psala a i koukala xD..jinak potom zjistíš na co sem se všechno koukala..napíšu to d deníčku

3 Susie Susie | Web | 4. prosince 2009 v 10:01 | Reagovat

Podle mě to zhodnotila špatně...Já bych teda skoro u všeho dala 10,protože máte dokonalý dess,název blogu je super,přezdívky taky v poho,dess dokonalý,návštěvnost sice né moc velká ale taky bych ti dala 10 bodů,protože zá návštěvnost nemůžete a zase tak malá není,obsah je taky super! :) Ale ta holka co to hodnotila asi na váš blog měla jiný názor ale já bych ho zhodnotila takhle... :)

4 Susie Susie | Web | 4. prosince 2009 v 10:17 | Reagovat

jj teď jsem si toho všimla,já jsem kráva...takhle to hodnocení sedí.,... :D
Já totiž myslela že někdo hodnotí blog tobě :D

5 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 10:17 | Reagovat

Ok tak si to přečti :) jinak to nevím jestli by mě to bavilo.. kdyby byly třeba 5 za sebou to asi ne no:D

6 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 11:38 | Reagovat

To vážně nevím..
Ale tak určo něco najdeš.. ;-)

7 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 12:08 | Reagovat

Okey di hledat.. kočičky má babička..a babička jich má 12 takže jich mám dost xD...

8 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 12:17 | Reagovat

ano xD.. no ona má s takovou kamarádkou(starou paní) takovej baráček malý.. s kočičincem!!:D

9 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 12:23 | Reagovat

nemyslíš Breakout?

10 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 12:30 | Reagovat

tak to fakt neznám xD..

11 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 12:38 | Reagovat

okey :D..

12 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 13:02 | Reagovat

Myslíš ten brak?:D.. jinak já jsem tvé nejaktivnější sbé jo?:D:)

13 •[mS]•puSinKa♥ •[mS]•puSinKa♥ | Web | 4. prosince 2009 v 13:11 | Reagovat

no a co je to můj výtvor a každej kdo umí s grafikou to dá photofiltru odřízne přezdívku a může to vydávat za svý

14 Nikoletta. Nikoletta. | Web | 4. prosince 2009 v 13:15 | Reagovat

kráááásnz design:O nespiratelis?:)

15 i w i i w i | Web | 4. prosince 2009 v 13:22 | Reagovat

krásny dess prosim spravite aj mne ?? moc prosimmm

16 Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D | Web | 4. prosince 2009 v 13:23 | Reagovat

Kdytˇti píšu:)))
ps:Jak pak se máš??:-*

17 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 13:24 | Reagovat

oukej možná kouknu :D..

18 Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D | Web | 4. prosince 2009 v 13:35 | Reagovat

det,deto:)...u tebe??:D
Mno a co dneska plánuješ??Ohodnotíš mě?:D

19 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 13:35 | Reagovat

na prci prci prcičky spolek beta.. :-D

20 borec borec | Web | 4. prosince 2009 v 13:50 | Reagovat

HEZZU BLOGÍS SPŘÁTELÍŠ?? DEJ VĚDĚT NA BLOG!! DÍKI.

21 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 13:51 | Reagovat

mě už to taky nebavilo.. sem to vypla teď se koukám na to jak si řikala  ;-)

22 KatyoO** KatyoO** | Web | 4. prosince 2009 v 13:55 | Reagovat

joOjoO určitě napíšu až budeš mít zápis ...:))

23 Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D | Web | 4. prosince 2009 v 13:58 | Reagovat

už som sa zapísala:D

24 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 13:59 | Reagovat

méééďa půů ten je taky dobrej xD

25 KatyoO** KatyoO** | Web | 4. prosince 2009 v 14:04 | Reagovat

snat néé XD

26 Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D | Web | 4. prosince 2009 v 14:04 | Reagovat

:D

27 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 14:06 | Reagovat

je to krávovina ale občas se chcechtám..

28 Daduška* Daduška* | Web | 4. prosince 2009 v 14:11 | Reagovat

ne neurazím sa..=) ..každý ma svoj názor..mne sa napríklad nepačia prečečkane designy..okopirovane veci..a zložite prezývky.. fuj..=D mne sa take zase nepačí..a navštevnosť.. sa ti priznám..že ja enchem mať velku návtevnosť..nesom zavisla na popularite=)

29 Daduška* Daduška* | Web | 4. prosince 2009 v 14:18 | Reagovat

čitaju..=).-. nato mám Sb asi né?.. prosto mne nezaleži či na moj lbog príde 500 ale 5 ludi.. vážne.. nepotrebuejm sa opičiť po blogoch,..xD

30 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 14:23 | Reagovat

Už jsem to dokoukala xD.. pane bože takové ujeté :D.. si tam zavolaj děvku tvl..:D

31 Daduška* Daduška* | Web | 4. prosince 2009 v 14:25 | Reagovat

jo a predsa..mne je 15 a njé jedenásť =))

32 Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D | Web | 4. prosince 2009 v 14:30 | Reagovat

joo?:D..my 5:D

33 ~Debbie ~Debbie | Web | 4. prosince 2009 v 14:36 | Reagovat

Čauky :)..Ve školce ? Jo, byl projektový den :)
Jinak sorrka, že k tobě teď moc nechodím, mám menší problém a není čas být na počítači ;)..

34 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 14:36 | Reagovat

Potom mě to už nebavilo tak jsem přeskakovala xD..ale tak bylo to ulítlý.. jj ten film o vánocích je krásnej:)

35 Daduška* Daduška* | Web | 4. prosince 2009 v 14:39 | Reagovat

ako sa hovorí : podla seba sudim teba =P..  vzala v pohoda..=)..pretože to jeiba tvoj názor..xD..

36 Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D Mishelka*miss_princess>návštěvnice z budoucnosti xD":D | Web | 4. prosince 2009 v 14:39 | Reagovat

mno já 5. i 6.:D....5som doma a 6.u tatˇky:)...2nadílky:D

37 Daduška* Daduška* | Web | 4. prosince 2009 v 14:40 | Reagovat

a víš =)..ja svoj blog využívam skor ako denník..ja nemám čas na blog..=) pretože chodím na strednú a njé na základnu =P..

38 ~Carolin~-  Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 ~Carolin~- Nejvíc tě žerů, jsi jedna z mých dokonalích <3 | Web | 4. prosince 2009 v 14:55 | Reagovat

ted na seriál medium na tv:D

39 •[mS]•puSinKa♥ •[mS]•puSinKa♥ | Web | 4. prosince 2009 v 15:07 | Reagovat

no ale odkaz na blog tam neí takže kdybys byla tak hodná a dala tam buď apoň malý odkaz, nebo si to  smazala...

40 ~Debbie ~Debbie | Web | 4. prosince 2009 v 15:11 | Reagovat

No mimo blog..:D
Vyrazila jsem si přední zuby..:D
Ale tys ten článek četla ne ? :D Si mi tam psala komentář..> Myslím, že ty xD..

41 Daduška* Daduška* | Web | 4. prosince 2009 v 15:17 | Reagovat

šák práve =) alé inač super blog =)

42 never-intact never-intact | Web | 4. prosince 2009 v 15:32 | Reagovat

Prísne ale tvoj názor...  :D  :D jak sa máš?čo škola?

43 Di[R]y* Di[R]y* | Web | 4. prosince 2009 v 15:32 | Reagovat

Zlý web aj prezývka  :D

44 yel!tOo yel!tOo | Web | 4. prosince 2009 v 15:40 | Reagovat

mně to tvoe hodnocení příjde moc drsný :D:x nemůžu si pomoct, ae ten její blog není zase tk špatnej !!

45 Katie~  // L>ůCi* upe bestová holčina. Strašně dobře se s tebou píše a jsi skvělé aff Katie~ // L>ůCi* upe bestová holčina. Strašně dobře se s tebou píše a jsi skvělé aff | Web | 4. prosince 2009 v 15:42 | Reagovat

Já bych chtěla ohodnotit, pls.. :-(

46 Daduška* Daduška* | Web | 4. prosince 2009 v 15:53 | Reagovat

no=)... len škola že mi blbo zobrazuje pozadie článkou =(

47 Silvinka* Silvinka* | Web | 4. prosince 2009 v 16:21 | Reagovat

Máte hezkej blog a lay :) A děkuju za hlas v Miss ;D

48 *PAJKA *PAJKA | Web | 4. prosince 2009 v 16:28 | Reagovat

JJ, dík

49 Danii * Danii * | Web | 4. prosince 2009 v 16:30 | Reagovat

jsou tam záběry z příprav na turné (od března do června). a je to perfektní,hned bych šla znova ;) a taky tam zpívá no :D :]

50 MileynQa MileynQa | Web | 4. prosince 2009 v 17:09 | Reagovat

krásny vanocni desing moc krasny

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama