~ OHODNOCENÍ BLOG 15 ~

19. ledna 2010 v 21:18 | L>ůCi* |  Hodnotíme
HODNOTÍM: *PAJKA

HODNOTÍ:L>ůCi*

První dojem -krásně berevně sladéné..:] Na záhlaví je něco o tobě a to je úžasné..V menu máš růžové puntíky které [jenom v jiné barvě] používáš i do textu..Záhlaví je možná až trochu přeplácané.. 8/10
Název blogu - p-a-v-l-i. nic moc.. myslíte si že by bylo hezké kdybych měla adresu l-u-c-i-n-k-a??:D adresa [a ještě ke všemu taková obyčejná]se monem mi příjde HOROROVÁ!! 3/10
Přezdívka - *PAJKA no.. Zase jméno.. Taky mám Luci, ale trochu ozdobené..Celé velké a jediná ozdoba a to *..Nic mooc.. 3/10
Desing- Jak už jsem řekla, menu přeplácané..dessing mě moc nezaujal..líbí se mi ale pozadí..:) 6/10
Obsah - Úžasnej.. Musím pochválit..Je tam to, co ěm baví nejvíce..a to je deníček, občas nějaká ta grafika, hodnoceni..SUPER..10/10

CELKEM-30/50
Proslov Lucinky: Vzhled není tak hroznej, ale adresa a předívka.:D..
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 martinka ^^ martinka ^^ | Web | 20. ledna 2010 v 9:17 | Reagovat

chcu tež byt hodnocena :D :p

2 *~~See-More~~* *~~See-More~~* | Web | 20. ledna 2010 v 10:06 | Reagovat

pRoSíM hOdNoCeNí TéŽ?? =)
yes :D... A kde je na kosmetičce?.. Moje segra je v hradci na tý kadeřnici:D

3 Terr_Y Terr_Y | Web | 20. ledna 2010 v 12:22 | Reagovat

Jé tak to sem nejvíc happy :-) tak já si tě přidám do seznamu jo ? :-)

4 Lonely fifteen°° Lonely fifteen°° | Web | 20. ledna 2010 v 13:49 | Reagovat

holčička bude radit 15 :-D a ještě k tomu nesmysly a jinak ne nevím od toho to není mnoho lidi ho v menu nemá a nemusí se tobě podřizovat !! A jinak pěkně dětinské nemyslíš na blogování pokuď vím žádná listina s prvidlama není :-P tak mlmč a nedělej doví jak chytrou !! A silně pochybuju že bude chtít šanci ! :-D když ty jí ani neobíháš ..

5 pinq-paradiso pinq-paradiso | Web | 20. ledna 2010 v 13:56 | Reagovat

docela dobrý zahlavi jinak nic moc :D:D

6 pinq-paradiso pinq-paradiso | Web | 20. ledna 2010 v 14:23 | Reagovat

:D hlavně že se to libi ji :D:D víš jak :*

7 Lonely fifteen°° Lonely fifteen°° | Web | 20. ledna 2010 v 14:23 | Reagovat

Jo je mi 15 malej fracku ;) a něco dodám podle těch dětskejch obrázku sem poznala že ty máš chováním pod 10 ..a ještě něco zrůdičko viděla jsem fotku hezký pižamo :D

8 CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) | Web | 20. ledna 2010 v 14:25 | Reagovat

le máš pravdu přezdívka taková vobič :D

9 Lonely fifteen°° Lonely fifteen°° | Web | 20. ledna 2010 v 14:27 | Reagovat

No promiň spletla jsem se dupačky tvý velikosti :D a jinak něco řeknu tebe že měla Nikča za kámošku ? ehm ..nepoznala jak se chováš to o proti tobě je rozmazlený 9letý fracek příjemnější !

10 Šárinka Šárinka | Web | 20. ledna 2010 v 14:28 | Reagovat

jj v poho :) a děkuju ;)

11 *~~SeeMore~~* *~~SeeMore~~* | Web | 20. ledna 2010 v 14:31 | Reagovat

jo myslim ze sem se dokonce i zapsala :D:D

12 Lonely fifteen°° Lonely fifteen°° | Web | 20. ledna 2010 v 14:34 | Reagovat

http://two-perfect.blog.cz/0911/rozcestnik-lucinka a prosím dáš pokoj ? mám vlastní zájmy do kterých nepatříš !

13 Cherry^^  ~ AFF <3 Cherry^^ ~ AFF <3 | Web | 20. ledna 2010 v 14:40 | Reagovat

Heh,dobrej proslov :):D

14 CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) | Web | 20. ledna 2010 v 14:40 | Reagovat

ale neboj my sme taky včera psali a vypadáto že to bude 2 :) ale tobě to určitě taky výjde :) jestli né tak mu rozbiju držku :D

15 Ewulle <3 Ewulle <3 | Web | 20. ledna 2010 v 14:43 | Reagovat

Oki .. super.. jsem ráda.. hned si tě přidám :)

16 Gabanna Gabanna | Web | 20. ledna 2010 v 14:43 | Reagovat

Ahuj Luci,
vysvětlíš mi proč už nejsem tvé affs ?

17 *~~SeeMore~~* *~~SeeMore~~* | Web | 20. ledna 2010 v 14:43 | Reagovat

jasně =).. budu čekat ty bejbydlo :D

18 Cherry^^  ~ AFF ♥ Cherry^^ ~ AFF ♥ | Web | 20. ledna 2010 v 14:54 | Reagovat

Třeba si po tvým hodnocení založí novou adresu :D

19 *~~SeeMore~~* *~~SeeMore~~* | Web | 20. ledna 2010 v 14:56 | Reagovat

Nevadí =)..  Celej život na něco čekáme, tak nemá smysl být netrpělivá ;)

20 Gabanna Gabanna | Web | 20. ledna 2010 v 14:57 | Reagovat

Myslíš Magda ? :-D ehm má v jednom případě pravdu já tu nebyla a neměla čas a ty jsi mě normálně vymazala :-(

21 CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) | Web | 20. ledna 2010 v 14:57 | Reagovat

No tak aspon něco :D

22 Gabanna Gabanna | Web | 20. ledna 2010 v 15:03 | Reagovat

No tak jo ;-) ale sorry ae hádky kvůli mě ? sem nezažila :-D

23 CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) | Web | 20. ledna 2010 v 15:06 | Reagovat

my máme štěstí ze zemplu máme takovýho trdlo zčitele u něj si můžeš kecat :D

24 Šárinka Šárinka | Web | 20. ledna 2010 v 15:11 | Reagovat

já to chápu kopu prostě za jinou ligu ;) :D

25 CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) CrAzYY~MISTR <3 Hvězdičko jsi pro mě dúležitá nenech se zbitečně rozhazovat jinými u mě máš vždy místo v srdíčku :) | Web | 20. ledna 2010 v 15:14 | Reagovat

:D taky úča flegmatička .D

26 Gabanna Gabanna | Web | 20. ledna 2010 v 15:18 | Reagovat

ááno !!

27 Gabanna Gabanna | Web | 20. ledna 2010 v 15:24 | Reagovat

A jak se máš Luci? ;-)

28 Mrs.KittyˇˇTvojéé Affíčko :DD Love You Mrs.KittyˇˇTvojéé Affíčko :DD Love You | Web | 20. ledna 2010 v 16:56 | Reagovat

aj mne môžes ohodnotiť ?? kde sa to zapisuje ??

29 *P@jUl€nQ@* *P@jUl€nQ@* | Web | 20. ledna 2010 v 17:10 | Reagovat

Čavec..jak se vedéé? :-D

30 lady.le.bonbon lady.le.bonbon | Web | 20. ledna 2010 v 18:01 | Reagovat

pěknej blog :-D

31 Misz Janiszka ty jsi moje dokonalá z dokonalých :-* Misz Janiszka ty jsi moje dokonalá z dokonalých :-* | Web | 20. ledna 2010 v 18:06 | Reagovat

má krasny dess :-)

32 Misz Janiszka ty jsi moje dokonalá z dokonalých :-* Misz Janiszka ty jsi moje dokonalá z dokonalých :-* | Web | 20. ledna 2010 v 18:25 | Reagovat

:-D já jsem se už dodívala  :-D a za chvilku jdu na ulici :-)

33 [v] - původně [ Lim.Met.Tka ] [v] - původně [ Lim.Met.Tka ] | Web | 20. ledna 2010 v 18:32 | Reagovat

hele Lucinko neohodnotila by jsi mi taky? :-) [a pojd na skype konverzaci :D]

34 *Barr.Borka *Barr.Borka | Web | 20. ledna 2010 v 18:33 | Reagovat

oukeeej xD nevadííí xD

35 MiSs.SiNGLe//Ty si perla,která se jen tak nevidí..=* MiSs.SiNGLe//Ty si perla,která se jen tak nevidí..=* | Web | 20. ledna 2010 v 18:42 | Reagovat

Chudak holka:D si ji pekne zmasakrovala:D

36 MiSs.SiNGLe//Ty si perla,která se jen tak nevidí..=* MiSs.SiNGLe//Ty si perla,která se jen tak nevidí..=* | Web | 20. ledna 2010 v 18:51 | Reagovat

Je tak trochu přeplácaný no..ale myslím,že já bych u tebe taky dobře nedopadla:D ten des co ted mam se mi nelibi,ale nechce se mi delat novy:D

37 Misz Janiszka ♥ani newíš jak mooc tě mám ráda ty jsi upe nejlepší , vždycky když tu jsi tak mám lepší náladu ...jsi bestovníííí...<3 Misz Janiszka ♥ani newíš jak mooc tě mám ráda ty jsi upe nejlepší , vždycky když tu jsi tak mám lepší náladu ...jsi bestovníííí...<3 | Web | 20. ledna 2010 v 19:12 | Reagovat

mlask miláčku :-D teda dvojče moje :-D

38 Delinka ^^ Delinka ^^ | Web | 20. ledna 2010 v 19:21 | Reagovat

Jáá chci taky ohodnotit ^^ :D

39 Delinka ^^ Delinka ^^ | Web | 20. ledna 2010 v 19:21 | Reagovat

Plosíííím :D

40 *P@jUl€nQ@* *P@jUl€nQ@* | Web | 20. ledna 2010 v 19:33 | Reagovat

Prosím tě, přihlas se u mě na blogu do soutěže.. http://pavca.blog.cz/1001/velka-soutez-x-traktor

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama